Meer resultaten voor touring wegenhulp buitenland

   
touring wegenhulp buitenland
 
Vergelijk de Touring wegenhulp formules. Dekking en prijzen.
Bekijk de ervaringen en reacties. Touring Assistance heeft met Touring wegenhulp de grootste en meest bekende Belgische pechbijstand verzekering. Met honderen wegenwachters helpt de wegenhulp van Touring inmiddels meer dan 500.000 leden bij autopech. De Touring wegenhulp wordt gecoördineerd vanuit de hoofdstad Brussel.
Wereldwijde bijstand Touring.
Kan ik me dan nog inschrijven bij Touring? Ja, het is mogelijk om ter plaatse in te tekenen voor Touring terwijl je in panne staat. Je betaalt wel een toeslag omdat je lid wordt terwijl je al in panne staat. Als ik autopech heb in het buitenland, wie helpt me dan verder?
Touring is veel meer dan pechverhelping en reisbijstand Touring.
Pechverhelping in het buitenland: ook in het buitenland kun je autopech krijgen. Touring maakt deel uit van internationale netwerken zoals ARC Europe, in 1991 opgericht door de 8 voornaamste Europese organisaties voor mobiliteit in Europa waaronder Touring en FIA Fédération Internationale de lAutomobile.
Reisbijstand buitenland Touring.
In dit geval komt Touring tot 6.000 en tot 3 maanden na de ontslagdatum uit het buitenlands ziekenhuis tussen in de medische kosten en ziekenhuisopname. Wanneer geen ziekenhuisopname in België nodig is, komt Touring tot 745 en tot één jaar na de hospitalisatie in het buitenland tussen in de ambulante kosten.
Touring Wegenhulp: Pechverhelping in België Europa.
Touring Reisbijstand in het buitenland. Wanneer u op autovakantie gaat, of wanneer u om andere redenen met uw auto ook over de grens reist biedt Touring Wegenhulp ook de mogelijkheden voor wegenhulp in heel Europa, of in België en Europa.
Alles over Pechverhelping Buitenland Pechverhelping.com.
Zijn wij dan verzekerd indien er iets gebeurt met die auto in het buitenland. Richard pechverhelping.com says. 5 juli 2016 at 2149.: Beste mevrouw Aerts., De omschrijving van Touring is alsvolgt.: Worden beschouwd als begunstigden: de fysieke persoon of de rechtspersoon die hetlidmaatschap aanging en eigenaar is van het gedekte voertuig, evenals elke bestuurder die van bovenvermelde persoon de.
Touring producten Touring.
Autoverzekering Camping: gids en kaart Autoruit vervangen Autobatterij vervangen Verkeerd getankt Oude formules. Het bedrijf Touring. Jobs Pers Verkooppunten Training Touring. Touring Magazine Voordelen. Copyright Privacy Sitemap. In geval van klacht kan u zich wenden per post tot Touring, Klachtendienst, 44 Wetstraat, 1040 Brussel of per mail tot complaint@touring.be.
Wegenhulp in binnen en buitenland Touring Wegenhulp.
Vraag bijvoorbeeld Touring wegenhulp aan voor uw reis met het hele gezin, of enkel voor u als alleenstaande reiziger. U kan zich verzekeren binnen Europa, maar ook wereldwijd. Touring heeft ook combinatiepakketten waarbij u bescherming geniet in binnen en buitenland.
Contact Touring.
Wordt het voertuig altijd naar een garage van een officiële dealer getakeld? directions_car 31 km file Touring Mobilis App keyboard_arrow_right. Klant Move On: 32 2 233 24 24 24/7. Pech in België: 070 344 777 24/7. Pech in buitenland: 32 2 233 23 45 24/7.

Contacteer ons