Resultaten voor touring wegenhulp buitenland

   
touring wegenhulp buitenland
 
Tijdelijke pechverhelping in het buitenland.
Organisatie en betaling van de reis van een naaste vanuit België om u te komen bezoeken indien u in het buitenland in het ziekenhuis wordt opgenomen voor meer dan 5 dagen. Organisatie en betaling van het vervoer van beide ouders naar het ziektebed van een kind dat in het buitenland opgenomen is in een ziekenhuis.
Vergelijk de Touring wegenhulp formules. Dekking en prijzen.
Bekijk de ervaringen en reacties. Touring Assistance heeft met Touring wegenhulp de grootste en meest bekende Belgische pechbijstand verzekering. Met honderen wegenwachters helpt de wegenhulp van Touring inmiddels meer dan 500.000 leden bij autopech. De Touring wegenhulp wordt gecoördineerd vanuit de hoofdstad Brussel.
Alles over Pechverhelping Buitenland Pechverhelping.com.
Zijn wij dan verzekerd indien er iets gebeurt met die auto in het buitenland. Richard pechverhelping.com says. 5 juli 2016 at 2149.: Beste mevrouw Aerts., De omschrijving van Touring is alsvolgt.: Worden beschouwd als begunstigden: de fysieke persoon of de rechtspersoon die hetlidmaatschap aanging en eigenaar is van het gedekte voertuig, evenals elke bestuurder die van bovenvermelde persoon de.
Reisbijstand buitenland Touring.
In dit geval komt Touring tot 6.000 en tot 3 maanden na de ontslagdatum uit het buitenlands ziekenhuis tussen in de medische kosten en ziekenhuisopname. Wanneer geen ziekenhuisopname in België nodig is, komt Touring tot 745 en tot één jaar na de hospitalisatie in het buitenland tussen in de ambulante kosten.
Touring Wegenhulp: Pechverhelping in België Europa.
Touring Reisbijstand in het buitenland. Wanneer u op autovakantie gaat, of wanneer u om andere redenen met uw auto ook over de grens reist biedt Touring Wegenhulp ook de mogelijkheden voor wegenhulp in heel Europa, of in België en Europa.
Optie bijstand auto Touring Verzekeringen Touring Verzekeringen.
De website van Touring Verzekeringen maakt gebruik van cookies om u de beste service aan te kunnen bieden. Door deze website te gebruiken, stemt u in met hun gebruik conform onze verklaring betreffende cookies. We wijzen u erop dat u altijd van mening kunt veranderen en hen kunt weigeren door deze link te raadplegen. Naast de bijstand inbegrepen bij uw BA, die wordt verleend bij een ongeval in België waarbij uw auto niet verder kan rijden, bieden we u een aantal extra bijstandsformules die u kan combineren volgens uw eigen behoeften: een vervangwagen bij een ongeval, bijstand bij panne en bijstand voor uw wagen en gezinsleden in het buitenland.
Pechverhelping vergelijken? Meteen vergelijken Direct overzicht 2018.
Europ Assistance biedt een tijdelijke buitenland verzekering aan. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Meest gekozen juni. Meest recente berichten. Steeds meer bandenpech en minder reservewielen. Welk merk heeft de meeste schaderijders? Top 20 automerken met veel pech. Vrouwen tanken minder vaak verkeerd dan mannen. Pechverhelping.com maakt vergelijken van pechbijstandsproducten eenvoudig. Alle tarieven en de belangrijkste verschillen in voorwaarden tussen de aanbieders worden getoond, zodat u gemakkelijk de juiste keuze voor uw situatie maakt. Telefoonnummers bij pech. Touring wegenhulp: 070 344 777.
Wegenhulp in binnen en buitenland Touring Wegenhulp.
Vraag bijvoorbeeld Touring wegenhulp aan voor uw reis met het hele gezin, of enkel voor u als alleenstaande reiziger. U kan zich verzekeren binnen Europa, maar ook wereldwijd. Touring heeft ook combinatiepakketten waarbij u bescherming geniet in binnen en buitenland.
Contact Touring.
Wordt het voertuig altijd naar een garage van een officiële dealer getakeld? directions_car 115 km file Touring Mobilis App keyboard_arrow_right. Klant Move On: 32 2 233 24 24 24/7. Pech in België: 070 344 777 24/7. Pech in buitenland: 32 2 233 23 45 24/7.

Contacteer ons