Als trotse eigenaar van de nieuwste Samsung A34 wil je het maximale uit je smartphone halen. Naast de standaard accessoires die bij het toestel worden geleverd, zijn er nog een aantal accessoires die je ervaring met de Samsung A34 nog beter kunnen maken. In dit blog lichten we de belangrijkste accessoires uit.

Telefoonhoesje

Een telefoonhoesje is een onmisbaar accessoire om je Samsung A34 te beschermen tegen stoten, krassen en andere schade. Er zijn talloze verschillende soorten telefoonhoesjes verkrijgbaar, van simpele siliconen hoesjes tot luxe leren exemplaren. Kies een Samsung A34 hoesje dat bij jouw stijl en gebruik past. Kun je niet direct het ideale hoesje vinden? Ontwerp dan je eigen hoesje via Smartphonehoesjes. Hier kun je terecht voor allerlei soorten telefoonhoesjes en accessoires

Screen Protector

Een screenprotector is een dunne folie die je op het scherm van je Samsung A34 plakt. Hiermee bescherm je het scherm tegen krassen en barsten. Ook als je telefoon een keer valt, is de kans groot dat alleen de screen protector kapot is en niet het telefoonscherm zelf. Wel zo fijn bij een nieuwe telefoon.
Er zijn verschillende soorten screenprotectors, zoals glazen varianten die extra stevigheid bieden en matte varianten die schitteringen verminderen. Als je vaak reist, is dit handig in warme landen. 

Powerbank

Met de Samsung A34 kun je de hele dag bellen, internetten en apps gebruiken. Maar als je veel onderweg bent en geen stopcontact in de buurt hebt, kan het handig zijn om een powerbank bij je te hebben. Een powerbank is een draagbare oplader waarmee je je smartphone onderweg kunt opladen. Powerbanks zijn er in verschillende formaten. Hoe groter de powerbank, hoe groter de batterij. Zo zijn er powerbanks waarmee je je telefoon wel vier keer kan opladen zonder dat je de powerbank opnieuw hoeft op te laden. 

Draadloze oplader

Een draadloze oplader is een handig accessoire om je Samsung A34 op te laden zonder gedoe met kabels. Leg je smartphone simpelweg op de oplader en het opladen begint automatisch. Er zijn verschillende soorten draadloze opladers verkrijgbaar, van simpele ronde exemplaren tot luxere modellen met meerdere laadpunten. Zo een draadloze oplader is echt een must-have als je gaat backpacken en je met verschillende stopcontacten zit. Die frustratie is nu verleden tijd, omdat je niet eens een stopcontact nodig hebt. 

Bluetooth oordopjes

Luister je graag naar muziek, podcasts of audioboeken op je Samsung A34? Dan zijn Bluetooth oordopjes een aanrader. Deze draadloze oordopjes verbind je gemakkelijk met je smartphone en bieden vaak een betere geluidskwaliteit dan de standaard oordopjes die bij je Samsung A34 worden geleverd. Bovendien heb je geen last van kabels die in de weg zitten tijdens het luisteren.